Sushiburrito
Tykkäämiset
0 0
Osuvuus
50%


Muut luokittelutiedot

translation missing: fi.recipetag_syyskuun_reseptit, hiilihydraattipitoinen, suolainen, sisältää sokeria, meksikolainen, aasialainen, sisältää kalaa, sisältää viljaa, sisältää maitoa, suklaaton, pähkinätön, omenaton, munaton, gluteeniton, pääruoka, leivät ja hampurilaiset

Sushiburrito

4 annosta

 

Meksikolainen ja japanilainen ruokakulttuuri kohtaavat sushiburritossa.

Lisää

Ainesosat

  • 4
    nori-merilevää
  • Sushiriisi
  • 1.5 dl
    sushiriisiä
  • 2 dl
    vettä
  • 2 tl
    riisiviinietikkaa
  • 1 tl
    sokeria
  • 0.5 tl
    suolaa
  • Täyte
  • 1
    porkkana
  • 0.5
    kurkkua
  • 1
    avokado
  • 5 rkl
    ranskankermaa
  • 4 tl
    wasabitahnaa
  • Lisäksi
  • 1
    tonnikalaa, kylmäsavulohta, tofua tai kypsää broileria
 

Ohjeet

Valmista sushiriisi. Huuhdo riisiä kylmässä vedessä, kunnes vesi muuttuu kirkkaaksi. Siirrä riisi kattilaan ja lisää vesi. Keitä hiljalleen 20 minuuttia kannen alla. Älä sekoita, äläkä avaa kantta kypsymisen aikana. Sekoita riisiviinietikka, sokeri ja suola kulhossa, kunnes sokeri ja suola ovat liuenneet. Anna riisin jäähtyä kannen alla 5 minuuttia. Kaada riisi laakeaan kulhoon ja valuta etikkaseos joukkoon samalla puukauhalla leikkaavin liikkein sekoittaen.

Kuori ja höylää porkkana kurkun kanssa juustohöylällä ohuiksi, pitkiksi lastuiksi. Halkaise avokado, poista kivi ja lusikoi hedelmäliha leikkuulaudalle. Viipaloi avokado.

Vastaavia reseptejä

KÄYTTÄJIEN ARVOSTELUJA