Prisma Kaari Kannelmäki
Kantelettarentie 1, 00420 Helsinki
Avoinna tänään:
24h
0.00€
0 tuotetta
Tallennettavan ostoslistan nimi:
Ostoslista on tallennettu
Haluatko varmasti tyhjentää koko ostoslistan?
Prisma Kaari Kannelmäki
Tänään :
24h
Vaihda
Prisma Kaari Kannelmäki
Kantelettarentie 1, 00420 Helsinki
Avoinna tänään:
24h

TILAUKSET

Tykkäämiset
69
52
Osuvuus
98%
Muut luokittelutiedot
pääruoka, keskitaso, grillaamalla, gluteeniton, laktoositon, maidoton, munaton, vähälaktoosinen, kana, kevyt, sisältää kanaa, sisältää lihaa, sisältää sitrusta
Ainesosat
-
500 gmarinoimattomia broilerin rintafileitä
- Marinadi:
-
0rouhittua mustapippuria
-
1 rklpunaviinietikkaa
-
1murskattu valkosipulin kynsi
-
1 tloreganoa
-
2 rklsitruunamehua
-
0.5 dlöljyä
- Lisäksi:
-
10varrastikkua
Ohjeet
Leikkaa broilerinliha noin 3 cm:n kuutioiksi. Sekoita marinadin aineet keskenään. Sekoita broileripalat marinadiin ja peitä kulho kelmulla. Anna lihojen maustua muutaman tunnin tai yön yli. Pujota lihapalat liotettuihin puisiin tai öljyttyihin metallisiin varrastikkuihin. Nosta vartaat grilliin ja kypsennä noin 15 minuuttia tai kunnes liha on kypsää. Kääntele vartaita kypsennyksen aikana, jotta ne kypsyvät tasaisesti. Tarjoa broilerivartaat lämpimän pitaleivän, salaatin ja tsatsikin kera. 06. 05
© SOK viestintä ja julkaisut