Tabbouleh-salaatti
Tykkäämiset
28 20
Osuvuus
95%


Muut luokittelutiedot

pääruoka, välipala, keskitaso, keittämällä, salaatti, munaton, kasvisruoka, sisältää viljaa, sisältää gluteenia, sisältää maitoa, sisältää soijaa, sisältää sitrusta

Tabbouleh-salaatti

6:lle hengelle
Keskitaso

Lisää

Ainesosat

  • 1 rkl
    oliiviöljyä
  • 1
    punasipuli
  • 1
    nippu persiljaa
  • 1
    tomaatti
  • 2 rkl
    punaviinietikkaa
  • 2
    valkosipulin kynttä
  • 2 tl
    kuivattua minttua
  • 2.5 dl
    kuskusia
  • 2.5 dl
    vettä
  • 3 rkl
    sitruunamehua
  • 15
    kivetöntä mustaa oliivia
  • 0.5 prk
    aurinkokuivattuja tomaatteja
  • 25 g
    margariinia tai voita
  • 1
    kurkku
  • 0.5 dl
    oliiviöljyä
  • 1 tl
    suolaa
 

Ohjeet

Kiehauta vesi kattilassa. Siirrä kattila pois liedeltä ja lisää kuskus, oliiviöljy, punaviinietikka ja suola. Sekoita ja anna turvota kannen alla noin 5 minuuttia. Lisää margariini seokseen puuhaarukalla sekoittaen. Kuori ja hienonna punasipuli ja valkosipulin kynnet. Huuhtele ja hienonna persilja. Valuta ja pilko aurinkokuivatut tomaatit pienemmiksi. Pese ja kuutioi kurkku ja tomaatti. Puolita oliivit. Sekoita kasvikset, sitruunamehu ja oliiviöljy jäähtyneeseen kuskusiin. Mausta mintulla.