Tabouleh kanasta
Tykkäämiset
6 1
Osuvuus
88%


Muut luokittelutiedot

kohtuuajassa, pannulla, alkuruokia ja klassikoita, paistokset, kana, liha, sisältää viljaa, sisältää gluteenia, sisältää kanaa, sisältää lihaa, sisältää sitrusta

Tabouleh kanasta

4:lle hengelle
Kohtuuajassa

Lisää

Ainesosat

  • ruukku
    persiljaa
  • ruukku
    minttua
  • suolaa ja pippuria
  • 1
    kurkku
  • 1 dl
    öljyä
  • 1
    sitruuna (kuori ja mehu)
  • 1 pkt
    couscousia (400 g)
  • 1 pkt
    Kariniemen Kananpojan fileesuikaleet, maustamaton
  • 3
    tomaattia
 

Ohjeet

Keitä couscous pakkauksen ohjeen mukaan kypsäksi. Ruskista Kananpojan fileesuikaleet pannulla kypsiksi.

Viipaloi kurkku ja poista siitä siemenet. Kuutio kurkku pieniksi kuutoiksi. Tee sama tomaateille.

Hienonna yritit pieneksi silpuksi. Yhdistä couscous, fileesuikaleet, kurkku- ja tomaattikuutiot ja lisää yrtit.

Pese sitruuna ja raasta sen kuori. Purista sitruunan mehu ja yhdistä se öljyn kanssa. Lisää mehu-öjlyseokseen sitruunankuoriraaste. Kaada öljykastike

couscousin ja fileesuikaleiden sekaan.

Mausta tabuleh suolalla ja pippurilla.