Tacomaustettu härkisrisotto uunissa
Tykkäämiset
2 0
Osuvuus
80%


Muut luokittelutiedot

vegaaninen, sisältää soijaa, sisältää valkosipulia, kasvisruoka, meksikolainen, suomalainen, sisältää viljaa, pääruoka, uuniruoka, paistokset, muut

Tacomaustettu härkisrisotto uunissa

4 annosta

 

Tätä vegaanista härkisrisottoa ei sekoitella kattilassa, sillä se kypsyy uunissa omia aikojaan.

Lisää

Ainesosat

  • 1 paketti
    (250 g) härkistä
  • 2 kpl
    porkkanaa
  • 0.5 kpl
    punaista paprikaa
  • 1 kpl
    sipuli
  • 2 kpl
    valkosipulinkynttä
  • 1 rkl
    öljyä
  • 2 tl
    tacomausteseosta
  • 1 rkl
    soijakastiketta
  • 2 tl
    siirappia
  • 2 kpl
    kasvisliemikuutiota (gluteenitonta)
  • 3 dl
    risottoriisiä
  • 2 rkl
    basilika- tai persiljasilppua
  • 0.5 tl
    suolaa
  • 1 l
    vettä
 

Ohjeet

Säädä uuni 200 asteeseen.

Kuori ja kuutioi porkkanat. Kuutioi paprika. Kuori ja silppua sipuli ja valkosipulit. Kuullota kasviksia ja härkistä öljyssä pannulla, kunnes sipuli pehmenee. Lisää mausteet.

Kaada seos uunivuokaan. Kuumenna vesi ja liuota siihen liemikuutiot.

Lisää riisi ja liemi vuokaan. Kypsennä risottoa uunissa 30 minuuttia tai kunnes riisi on kypsää. Lisää nestettä tarvittaessa kypsennyksen aikana.

Ripottele yrttisilppua pinnalle. Tarjoa esimerkiksi kaaliraasteen kanssa.