Tanskalainen parsakaalisalaatti
Tykkäämiset
12 5
Osuvuus
88%


Muut luokittelutiedot

lisäkkeet, pääruoka, pannulla, kylmänä, kasvisruoka, salaatti, keskitaso, sisältää munaa, sisältää maitoa, sisältää lihaa, sisältää sikaa

Tanskalainen parsakaalisalaatti

5:lle hengelle
Keskitaso

Lisää

Ainesosat

  • 1 paketti
    pekonia
  • 1
    punasipuli
  • 1 rkl
    sokeria
  • 2
    parsakaalia (600 g)
  • 3 tl
    punaviinietikkaa
  • 0.5 dl
    auringonkukansiemeniä
  • 0.8 dl
    ruokakermaa
  • 1.5 dl
    rusinoita
  • 1.5 dl
    majoneesia
  • 0 ripaus
    suolaa
 

Ohjeet

Suikaloi pekoni ja pane suikaleet kylmälle pannulle. Kuumenna ja sekoita, kunnes pekonit saavat hiukan väriä. Siirrä pekonit talouspaperille valumaan. Viipaloi parsakaalit ohuiksi viipaleiksi ja hienonna punasipuli. Löysennä majoneesia hiukan kermalla. Sekoita kaikki aineet keskenään. Anna salaatin maustua muutama tunti tai vaikka seuraavaan päivään.

Vastaavia reseptejä

KÄYTTÄJIEN ARVOSTELUJA