Täytetyt kesäkurpitsakupit
Tykkäämiset
2 1
Osuvuus
75%


Muut luokittelutiedot

välipala, kasvisruoka, keskitaso, gluteeniton, munaton, omenaton, pähkinätön, sitrukseton, suklaaton, sisältää maitoa, sisältää soijaa, sisältää laktoosia

Täytetyt kesäkurpitsakupit

6:lle hengelle
Keskitaso

Lisää

Ainesosat

  • 1 dl
    oliiveja
  • 2 kpl
    kesäkurpitsaa
  • 2.5 dl
    ranskankermaa
  • 0.5 tl
    viherpippuria
  • 1 rkl
    Flora Culinessea
  • 1 tl
    yrttisuolaa
  • 2 kpl
    paprikaa
  • 2 dl
    juustoraastetta
 

Ohjeet

Leikkaa kesäkurpitsat noin 5 cm:n paloiksi. Koverra kurpitsoista sisus pois lähes pohjaan asti. Aseta kesäkurpitsakupit voideltuun uunivuokaan. Paloittele paprika pieniksi kuutioiksi ja viipaloi kivettömät oliivit. Kypsennä paprikat ja oliivit Flora Culinessessa paistinpannulla. Lisää mausteet. Sekoita ranskankerma paprikoiden ja oliivien joukkoon. Täytä kesäkurpitsat seoksella. Ripottele juustoraastetta kesäkurpitsojen pintaan. Paista 200 °C:n lämpötilassa noin 25 minuuttia.

Vastaavia reseptejä

KÄYTTÄJIEN ARVOSTELUJA