Täytetyt kesäkurpitsat
Tykkäämiset
65 26
Osuvuus
98%


Muut luokittelutiedot

vähähiilihydraattinen, proteiinipitoinen, sisältää vehnää, suolainen, sisältää kanaa, sisältää lihaa, sisältää gluteenia, sisältää viljaa, sisältää maitoa, suklaaton, sokeriton, sitrukseton, pähkinätön, omenaton, munaton, pääruoka, uuniruoka

Täytetyt kesäkurpitsat

4 annosta

Lisää

Ainesosat

  • 2
    kesäkurpitsaa
  • Täyte:
  • 1
    mustapippuria myllystä
  • 1 rkl
    öljyä
  • 1
    pieni sipuli hienonnettuna
  • 2 dl
    ruokakermaa
  • 0.5 dl
    maustettuja korppujauhoja
  • 4.5
    aurinkokuivattua tomaattia hienonnettuna
  • 250 g
    broilerin jauhelihaa
  • 1
    yrttisuolaa
  • Pinnalle:
  • 100 g
    juustoraastetta
 

Ohjeet

Ruskista jauheliha kattilassa kuumennetussa öljyssä. Lisää ruskistamisen lopulla sipulisilppu ja anna kuullottua. Mausta seos pippurilla ja yrttisuolalla. Sekoita korppujauhe ruokakermaan ja lisää jauhelihaseokseen. Sekoita joukkoon hienonnetut tomaatit. Halkaise kesäkurpitsat pituussuunnassa ja koverra molemmista puolikkaista sisus. Leikkaa kurpitsan puolikkaiden pohjista viipaleet niin, että puolikkaat pysyvät kypsennettäessä paikoillaan ja pane uuninkestävälle vadille. Lusikoi täyte kurpitsoille ja kypsennä uunissa 175 asteessa 15 minuuttia. Lisää täytteiden päälle juustoraastetta ja kuorruta uunissa 225 asteessa 10 minuuttia.