Alepa Kauppakassi kerää itsenäisyyspäivän alla sekä su-ma (4.-5.12) sekä ti-ke (6.-7.12.) väliset yöt. Tämän takia tilausten muokkaaminen täytyy tehdä viimeistään toimituspäivää edeltävänä iltana.
Täytetyt lampaanfileet
Tykkäämiset
46 19
Osuvuus
97%


Muut luokittelutiedot

pääruoka, liha, keskitaso, gluteeniton, munaton, omenaton, pähkinätön, sitrukseton, suklaaton, sisältää laktoosia, sisältää maitoa, sisältää lammasta, sisältää lihaa, sisältää soijaa, pääsiäisherkut

Täytetyt lampaanfileet

4:lle hengelle
Keskitaso

Lisää

Ainesosat

  • 0.1 tl
    mustapippuria
  • 1 kpl
    tuoretta basilikaa ruukussa
  • 1 dl
    pinjansiemeniä
  • 1 rkl
    Maizena ruskeaa suurustetta
  • 3 rkl
    Flora Culinessea
  • 0.5 dl
    vettä
  • 0.5 rkl
    hunajaa
  • 600 g
    lampaanfileetä
  • 1.5 dl
    valkoviiniä
  • 100 g
    Crème Bonjour Aurinkokuivattu tomaattia
  • 100 g
    Crème Bonjour Aurinkokuivattu tomaattia
  • 0 tl
    mustapippuria
  • 0.5 tl
    suolaa
  • 0 tl
    suolaa
 

Ohjeet

Leikkaa fileisiin pitkittäinen viilto, jolloin fileeseen muodostuu tasku. Täytä tasku 2 rkl tuorejuustoa, basilikanlehdillä ja pinjansiemenillä. Sulje taskut cocktailtikuilla. Ruskista fileet muutamassa erässä rasvassa kuumalla pannulla. Laita fileet uunivuokaan ja mausta suolalla ja pippurilla. Jatka fileiden kypsentämistä uunissa 225 °C:n lämpötilassa noin 15 minuuttia. Valmista kastike. Mittaa käyttämääsi pannuun vesi sekä valkoviini. Sulata joukkoon loppu tuorejuusto ja hunaja. Sekoita suuruste kiehuvaan liemeen ja keitä noin minuutti samalla sekoittaen. Mausta suolalla ja pippurilla. Tarjoa täytetyt fileet perunasalaatin ja kasvisten kera.

Vastaavia reseptejä

KÄYTTÄJIEN ARVOSTELUJA