Täytetyt myskikurpitsat
Tykkäämiset
1 1
Osuvuus
75%


Muut luokittelutiedot

kasvisruoka, munaton, laktoositon, gluteeniton, pääruoka, paistokset

Täytetyt myskikurpitsat

4 annosta

Lisää

Ainesosat

  • 1 rkl
    Valio Oivariini® juoksevaa
  • 0
    mustapippuria myllystä
  • 800 g
    myskikurpitsaa
  • 8
    aurinkokuivattua tomaattia
  • 1 pussi
    Valio TexMex juustoraastetta
  • 0 pala
    purjosipulia
  • 1 pkt
    Valio MiFU® jauhista
  • 0 tl
    suolaa
 

Ohjeet

Valmista täyte: Puolita, pese hyvin ja viipaloi purjo. Hienonna aurinkokuivatut tomaatit. Ruskista Mifu ja purjo pannulla tomaattien öljyssä, lisää lopuksi tomaatit ja juustoraaste joukkoon.

Jaa täyte kurpitsanpuolikkaiden päälle. Paista täytteen kanssa vielä 15 min.

Nauti heti vihreän salaatin kanssa.

Puolita myskikurpitsa, poista siemenet ja siemenrihmasto esim. lusikalla kaivamalla. Aseta leivinpaperille uunipellille tai uunivuokaan leikkuupinta ylöspäin. Voitele Oivariini rasvalla ja mausta suolla sekä pippurilla. Esikypsennä uunin keskiosassa 225 asteessa 45 min.