Täytetyt ohukaiscannelonit
Tykkäämiset
76 64
Osuvuus
98%


Muut luokittelutiedot

pääruoka, helppo, pannulla, uunissa, liha, sisältää maitoa, sisältää nautaa, sisältää lihaa, sisältää viljaa, sisältää gluteenia

Täytetyt ohukaiscannelonit

4:lle hengelle
Helppo

Lisää

Ainesosat

  • 1
    paketti valmiita ohukaisia
  • Jauhelihakasike
  • 0
    tuoretta basilikaa pilkottuna
  • 0
    chilikastiketta maun mukaan
  • 1
    sipuli
  • 1 prk
    valkoisia säilykepapuja
  • 1.5 dl
    vettä
  • 1
    valkosipulinkynsi
  • 150 g
    jauhelihaa
  • 50 g
    tomaattipyreetä
  • 0.5 tl
    vasikkafondia tai 1/2 liemikuutiota
  • Päälle
  • 0
    kuorruttamiseen sopivaa juustoraastetta (esim. emmental)
 

Ohjeet

Lämmitä ohukaisia hetki joko mikrossa tai peitettynä uunissa, niin että niitä on helppo taivuttaa. Valmista kastike ruskistamalla jauheliha pannussa. Lisää loput aineista ja paista vielä pari minuuttia. Pane jokaisen ohukaisen sisään kastiketta ja käännä ohukaiset kevyille rullille. Halutessasi voit sulkea taitoskohdat hammastikuilla. Jos täytettä jää, kaada se rullien päälle. Ripottele ohukaisten päälle juustoraastetta ja paista uunissa 225 asteessa, kunnes juusto sulanut ja saanut hiukan väriä.