Täytetyt sipulit
Tykkäämiset
1 1
Osuvuus
80%


Muut luokittelutiedot

lisäkkeet, pääruoka, keittämällä, uunissa, tulinen, kasvisruoka, klassikko, keskitaso, sisältää viljaa, sisältää munaa, sisältää gluteenia, sisältää maitoa, sisältää laktoosia

Täytetyt sipulit

4:lle hengelle
Keskitaso

Lisää

Ainesosat

  • 0
    mustapippuria
  • 1 viipale
    vaaleaa leipää
  • 1 dl
    raastettua parmesaanijuustoa
  • 1
    kananmuna
  • 2 rkl
    silputtua ruohosipulia
  • 0.5 dl
    ruokakermaa
  • 4
    (500 g) isohkoa sipulia
  • 1 tl
    timjamia
  • 0.5 tl
    suolaa
 

Ohjeet

Kuori sipulit ja leikkaa varovasti pois molempia päitä. Keitä sipuleita suolalla maustetussa vedessä 10 minuuttia. Jäähdytä. Halkaise sipulit ja koverra varovasti pois sisusta, niin että et puhkaise pohjaa. Jos näin kuitenkin käy, ?paikkaa? aukko palalla koverrettua sipulia. Silppua koverrettu sisus. Murenna leipä kulhoon ja sekoita joukkoon kerma, parmesaani, sipulisilppu, kananmuna sekä mausteet. Pane koverretut sipulit uunivuokaan ja jaa täyte sipulien sisään. Kypsennä 200-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia. Tarjoa pääruokana kahdelle tai liharuoan lisäkkeenä neljälle hengelle.