Täytetyt uunipaprikat
Tykkäämiset
4 0
Osuvuus
83%


Muut luokittelutiedot

vähäsokerinen, matalakolesterolinen, vähähiilihydraattinen, proteiinipitoinen, kasvisruoka, suomalainen, sisältää maitoa, lisäkkeet, suklaaton, sokeriton, sitrukseton, pähkinätön, omenaton, munaton, gluteeniton, pääruoka, uuniruoka, kalaa

Täytetyt uunipaprikat

4 annosta

 

Maukkaat täytetyt paprikat kätkevät sisälleen fetaa, oliivejä ja kikherneitä. Tomaatti ja basilika tuovat makua ja raikkautta.

Lisää

Ainesosat

  • 3
    paprika
  • 1
    basilkanlehtiä
  • 100 g
    kirsikkatomaatteja
  • 1.5 rkl
    oliiviöljyä
  • 0.2 tl
    mustapippuria
  • 1 prk
    (290/175 g) esikeitettyjä kikherneitä
  • 12
    kivetöntä oliivia
  • 150 g
    fetajuustoa
  • 0.5 tl
    suolaa
 

Ohjeet

Halkaise paprikat pitkittäin, poista siemenet. Pane jokaisen paprikan pohjalle pari basilikanlehteä ja puolitettu kirsikkatomaatti. Mausta suolalla ja pippurilla, valuta öljy paprikoiden sisään. Esikypsennä paprikoita 200-asteisessa uunissa 20 minuuttia. Huuhtele ja valuta kikherneet. Täytä paprikat kikherneillä, lisää päälle puolitettuja tomaatteja ja oliiveja ja murennettu feta. Kypsennä vielä 15–20 minuuttia.