Tex-mex-salaatti nyhtökaurasta
Tykkäämiset
2 1
Osuvuus
50%


Muut luokittelutiedot

proteiinipitoinen, sisältää vehnää, sisältää valkosipulia, sisältää gluteenia, kasvisruoka, meksikolainen, sisältää viljaa, lisäkkeet, sokeriton, sitrukseton, pähkinätön, omenaton, munaton, maidoton, laktoositon, pääruoka, kalaa, salaatti

Tex-mex-salaatti nyhtökaurasta

4 annosta

 

Nyhtökaura kannattaa kuumentaa myös salaattiin. Ruokaisuutta lisäävät avokado ja nacholastut. Jos haluat lisää makua, käytä maustettua nyhtökauraa.

Lisää

Ainesosat

  • 1 paketti
    (250 g) nyhtökauraa
  • 1
    iso sipuli
  • 2.5
    valkosipulinkynttä
  • 2.5 rkl
    öljyä
  • 1 pussi
    taco-mausteseosta
  • Kastike
  • 2 rkl
    oliiviöljyä
  • 1 rkl
    valkoista balsamicoa
  • 1 ripaus
    mustapippuria
  • 0.2 tl
    suolaa
  • Lisäksi
  • 1 pussi
    salaattisekoitusta tai pieni kerä rapeaa salaattia
  • 12.5
    kirsikkatomaattia tai 2-3 tomaattia
  • 2
    avokadoa
  • 1 dl
    nacholastuja
 

Ohjeet

Valmista salaattipohja. Sekoita öljy ja balsamico, mausta suolalla ja pippurilla. Jos käytät rapeaa salaattia, suikaloi salaatti. Pyöräytä salaatti kastikkeessa ja levitä laakealla vadille tai neljälle lautaselle. Puolita ja kuutioi tomaatit. Halkaise avokado, poista kivi, irrota hedelmäliha kuoresta ja viipaloi se. Asettele ainekset salaatin päälle. Viipaloi sipuli, hienonna valkosipulinkynnet. Kuumenna öljy pannulla ja kuullota sipulit ja valkosipulit. Lisää nyhtökaura pannulle ja jatka paistamista muutama minuutti. Lisää tacomauste ja paista vielä hetki koko ajan seosta käännellen. Jaa seos salaattipedille ja koristele nacholastuilla. Tarjoa heti.