Texmex-sienipasteijat
Tykkäämiset
0 0
Osuvuus
50%


Muut luokittelutiedot

hiilihydraattipitoinen, sisältää vehnää, suolainen, sisältää valkosipulia, sisältää gluteenia, kasvisruoka, meksikolainen, intialainen, sisältää laktoosia, sisältää viljaa, sisältää maitoa, välipala, lisäkkeet, alkuruoka, sokeriton, sitrukseton, pähkinätön, omenaton, munaton

Texmex-sienipasteijat

12 kappaletta

 

Kasvispasteijoiden taikina on kevyt. Voit valmistaa täytteen myös metsäsienistä.

Lisää

Ainesosat

  • 1.5 dl
    vettä
  • 4 dl
    vehnäjauhoja
  • 4 rkl
    rypsiöljyä
  • 0.5 tl
    suolaa
  • Täyte
  • 1 rasia
    (200 g) herkkusieniä
  • 2 dl
    (pakaste) sipulikuutioita
  • 1 rkl
    rypsiöljyä
  • 2
    valkosipulinkynttä
  • 1 dl
    oliiviviipaleita
  • 100 g
    taco-tuorejuustoa
  • 1 ripaus
    suolaa
 

Ohjeet

Yhdistä kuivat aineet kulhossa. Sekoita joukkoon vesi ja öljy. Lisää tarvittaessa öljyä. Kääri taikina kelmuun ja anna levätä huoneenlämmössä. Hienonna sienet. Paista sieniä ja sipuleita öljyssä kunnes ne saavat hieman väriä. Siirrä pannu syrjään ja lisää suola sekä oliivit. Anna jäähtyä ja sekoita joukkoon juusto. Kauli taikina suorakaiteen muotoiseksi levyksi. Leikkaa siitä 12 neliötä. Aseta täytettä neliöille ja käännä kolmioiksi. Paina haarukalla saumat kiinni. Nosta pasteijat leivinpaperoidulle uunipellille. Paista 225-asteisessa uunissa 15–18 minuuttia.