Prisma Kaari Kannelmäki
Kantelettarentie 1, 00420 Helsinki
Avoinna tänään:
24h
Verkkosivustomme käyttää evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Sulje
0,00€
0 tuotetta
Tallennettavan ostoslistan nimi:
Ostoslista on tallennettu
Haluatko varmasti tyhjentää koko ostoslistan?
Prisma Kaari Kannelmäki
Tänään :
24h
Vaihda
Prisma Kaari Kannelmäki
Kantelettarentie 1, 00420 Helsinki
Avoinna tänään:
24h


Tykkäämiset
152
75
Osuvuus
99%
Muut luokittelutiedot
pääruoka, keskitaso, keittämällä, keitto, laktoositon, maidoton, vähälaktoosinen, kalaa, sisältää viljaa, sisältää kalaa, sisältää gluteenia, sisältää maitoa, sisältää kanaa, sisältää mereneläviä, sisältää lihaa, sisältää soijaa, sisältää sitrusta
Ainesosat
-
0pala tuoretta inkivääriä
-
5 dlkanalientä
-
1pieni kesäkurpitsa
-
1keltainen paprika
-
1 pussi(180 g) katkarapuja
-
2 rklmakeaa soijakastiketta
-
2 dl(pieni tölkki) kookosmaitoa
-
0.5limetin raastettu kuori ja mehu
-
0.5punainen chili
-
50 gpikanuudeleita
Ohjeet
Kuumenna kattilassa kanaliemi ja soijakastike. Pese ja leikkaa kesäkurpitsa ja paprika pieniksi kuutioiksi. Lisää kattilaan kasviskuutiot ja limetin raastettu kuori ja ?mehu. Halkaise chili ja poista siemenet. Kuori ja raasta pala inkivääriä ja lisää raaste chilipalojen kanssa keittoon. Anna keiton kiehua miedolla lämmöllä 5?10 minuuttia. Lisää nuudelit, katkaravut ja kookosmaito. Anna keiton vielä kiehua muutama minuutti. Tarjoa aromikas keitto alku- tai pääruokana.
© SOK viestintä ja julkaisut