Tiikerikakku
Tykkäämiset
4 3
Osuvuus
86%


Muut luokittelutiedot

leivonnaiset, keskitaso, omenaton, pähkinätön, sitrukseton, sisältää viljaa, sisältää munaa, sisältää gluteenia, sisältää laktoosia, sisältää maitoa, sisältää soijaa

Tiikerikakku

14:lle hengelle
Keskitaso

Lisää

Ainesosat

  • 0.3 dl
    korppujauhoja
  • 1 g
    Becel Juokseva kasviöljyvalmistetta
  • 2 dl
    sokeria
  • 2 tl
    leivinjauhetta
  • 3 tl
    vanilliinisokeria
  • 1.5 dl
    rasvatonta maitoa
  • 1.5 dl
    Becel Juokseva kasviöljyvalmistetta2
  • 2 rkl
    kaakaojauhetta
  • 4 kpl
    kananmunaa
  • 4 dl
    hiivaleipäjauhoja
 

Ohjeet

Voitele ja jauhota rengasvuoka. Laita uuni kuumenemaan 180 asteeseen. Vatkaa kananmunat ja sokeri vaahdoksi. Yhdistä jauhoihin leivinjauhe ja vanilliinisokeri. Lisää jauhoseos vuorotellen maidon ja Juoksevan Becelin kanssa muna-sokerivaahtoon puuhaarukalla sekoittaen. Mausta kolmasosa taikinasta kaakaojauheella. Kaada vuokaan kerroksittain vaaleaa ja tummaa taikinaa, päällimmäiseksi vaalea kerros. Paista kakkua uunin alatasolla 45 minuuttia. Idea! Tee taikinasta 14 pientä tiikerimuffinssia. Paista muffinsseja 25 minuuttia.