Tiikerin pannukakku
Tykkäämiset
3 0
Osuvuus
80%


Muut luokittelutiedot

jälkiruoka, keskitaso, omenaton, pähkinätön, sitrukseton, suklaaton, sisältää viljaa, sisältää munaa, sisältää gluteenia, sisältää laktoosia, sisältää maitoa, sisältää soijaa

Tiikerin pannukakku

6:lle hengelle
Keskitaso

Lisää

Ainesosat

  • 1 kpl
    kananmunaa
  • 1 dl
    hedelmäsosetta
  • 2 tl
    Sokeria
  • 2 dl
    vehnäjauhoja
  • 4 dl
    rasvatonta maitoa
  • 50 g
    Becel margariinia 60
  • 0.5 tl
    suolaa
 

Ohjeet

Sekoita maito, muna, sokeri ja suola kulhossa. Lisää vehnäjauhot ja sekoita tasaiseksi. Ota rasvasta ruokalusikallinen ja voitele sillä uunivuoka (noin 30x25 cm). Kaada takinaseos vuokaan ja tiputtele loppu rasva nokareina taikinan sekaan. Valuta hedelmäsose (esim. mustikkasose) varovasti raidoiksi vuokaan. Tarvittaessa notkista sosetta tilkkasella vettä helpommin valutettavaksi. Paista 250 °C:n lämpötilassa noin 10 min. Vähennä lämpö 200 °C:en ja kypsennä vielä 20 min. Jäähdytä hetki ennen tarjoilua.