Tikkubroilerit ja currydippi
Tykkäämiset
0 0
Osuvuus
50%


Muut luokittelutiedot

translation missing: fi.recipetag_joulukuun_reseptit, sisältää sokeria, sisältää kanaa, sisältää lihaa, sisältää sitrusta, sisältää munaa, sisältää pähkinöitä, sisältää maitoa, välipala, lisäkkeet, alkuruoka, uuniruoka, muut

Tikkubroilerit ja currydippi

14 kappaletta

 

Srirachalla maustetut ja pähkinärouheessa pyöritellyt broilerivartaat tarjotaan sitruunaisen currydipin kanssa.

Lisää

Ainesosat

  • 400 g
    broilerin ohutleikkeitä
  • 2 rkl
    srirachakastiketta
  • 2 rkl
    öljyä
  • 1 pussi
    (175 g) suolapähkinöitä
  • 0.5 tl
    suolaa
  • Dippi
  • 2 dl
    kermaviiliä
  • 1 dl
    majoneesia
  • 1 rkl
    sitruunamehua
  • 2 tl
    currya
  • 0.5 tl
    suolaa
 

Ohjeet

Liota 14 varrastikkua kylmässä vedessä, etteivät ne kärähdä uunissa. Leikkaa broilerifileet poikkisyin reilun sentin paksuisiksi nauhoiksi. Pujota nauhat tikkuihin.

Sekoita srirachakastike ja öljy, mausta suolalla. Sivele broilerivartaat kauttaaltaan mausteseoksella. Anna vartaiden maustua puolisen tuntia. Rouhi suolapähkinät ja kääntele broilerivartaat rouheessa.

Kypsennä vartaita 200-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia tai paista öljyssä isolla pannulla kypsiksi.

Sekoita dipin ainekset keskenään ja anna kastikkeen maustua hetki jääkaapissa.