Tallennettavan ostoslistan nimi:
Haluatko varmasti tyhjentää koko ostoslistan?


Muut luokittelutiedot
Ainesosat
-
1 dlkaakaojauhetta
-
1 tlleivinjauhetta
-
1 dlkevytkermaa
-
2 dlsokeria
-
2kananmunaa
-
2 tlvaniljasokeria
-
2 dlomenahilloa
-
2.5 dlvehnäjauhoja
-
0.5 dlperunajauhoja
-
125 gpehmeää margariinia
- Täyte:
-
1 dlvispikermaa
-
100 ghalvaa (esim. kaakao)
-
100 gmaitorahkaa
- Kuorrutus:
-
0.5 dlkevytkermaa
-
100 gtaloussuklaata
-
100 gtoffee-maitosuklaata (Dumle)
- Koristeluun:
-
0(vaaleanpunaista) sokerikuorrutetta
Ohjeet
Kuumenna uuni 175 asteeseen. Vaahdota rasva ja sokeri. Lisää munat joukkoon yksitellen vatkaten. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää taikinaan. Kääntele joukkoon omenahillo ja kerma. Kaada taikina voideltuun vuokaan ja paista noin 50 minuuttia. Anna kakun jäähtyä ja halkaise se kahteen osaan. Vatkaa vispikerma vaahdoksi ja sekoita se maitorahkan joukkoon. Murustele halva ja sekoita kermarahkan joukkoon. Täytä kakku halvavaahdolla. Sulata suklaat sekoitellen kattilassa kerman kanssa miedolla lämmöllä. Levitä kuorrutus kakun päälle ja reunoille ja koristele.
© SOK viestintä ja julkaisut