Tofucurry
Tykkäämiset
5 1
Osuvuus
86%


Muut luokittelutiedot

vegaaninen, proteiinipitoinen, sisältää soijaa, sisältää sitrusta, kasvisruoka, aasialainen, suklaaton, sokeriton, pähkinätön, omenaton, munaton, maidoton, laktoositon, gluteeniton, pääruoka, paistokset, pataruoka, kastikkeet

Tofucurry

4 annosta

 

Aasialaistyyppinen tofucurry syntyy viidessä minuutissa. Käytä ruokaan joko thai tai aasialaista käyttövalmista tuoretta kasvissekoitusta. Tarjoa esimerkiksi nuudelien kanssa.

Lisää

Ainesosat

  • 400 g
    (2 pkt) tuoretta wok-kasvissekoitusta
  • 250 g
    maustamatonta kiinteää tofua
  • 1 rkl
    soijakastiketta
  • 1 rkl
    öljyä
  • 2 rkl
    punaista thaicurrya
  • 2 rkl
    öljyä
  • 400 g
    (1 tlk) kookosmaitoa
  • 1.5 rkl
    limettimehua
  • 0.2 tl
    (1/4 tl) mustapippuria
  • 0.5 tl
    suolaa
  • Pinnalle
  • 1 kpl
    silputtua ruohosipulia
 

Ohjeet

Leikkaa tofu reilun sentin kokoisiksi kuutioiksi. Kuumenna 1 rkl öljyä vokissa. Paista tofukuutioita käännelleen 3 minuuttia. Lisää soija pannulle ja sekoita hyvin. Siirrä tofu pois vokista. Lisää pannulle 1 rkl öljyä ja kasvikset. Kuumenna sekoitellen 1 minuutti. Lisää currytahna ja kuumenna edelleen 1 minuutti. Kaada kookosmaito pannulle ja kuumenna kiehuvaksi. Mausta limettimehulla, suolalla ja pippurilla. Sekoita tofu curryn joukkoon. Silppua pinnalle ruohosipulia. Tarjoa curry nuudelien kanssa.