Tomaatti-kaprislohi
Tykkäämiset
1 3
Osuvuus
67%


Muut luokittelutiedot

pääruoka, uunissa, tulinen, kalaa, keskitaso, gluteeniton, munaton, sisältää kalaa, sisältää maitoa

Tomaatti-kaprislohi

4:lle hengelle
Keskitaso

Lisää

Ainesosat

  • 0 ripaus
    rouhittua valkopippuria
  • 1 prk
    (400 g) tomaattimurskaa
  • 1 tl
    kuivattua basilikaa
  • 1 dl
    voimakasta juustoraastetta
  • 2 rkl
    kapriksia
  • 800 g
    lohifileetä
  • 1 tl
    suolaa
 

Ohjeet

Poista lohifileestä ruodot. Nosta filee voideltuun uunivuokaan nahka alaspäin. Mausta filee suolalla ja pippurilla. Anna tomaattimurskan valua siivilässä noin 10 minuuttia, jotta suurin osa nesteestä poistuu. Murskaa kaprikset ja sekoita basilikan ja juustoraasteen kanssa tomaattimurskan joukkoon. Levitä tomaattiseos fileen päälle. Kypsennä 200-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia.