Tomaatti-purjopiirakka
Tykkäämiset
1 2
Osuvuus
67%


Muut luokittelutiedot

leivonnaiset, keskitaso, omenaton, pähkinätön, sitrukseton, suklaaton, sisältää viljaa, sisältää munaa, sisältää gluteenia, sisältää maitoa, sisältää soijaa

Tomaatti-purjopiirakka

8:lle hengelle
Keskitaso

Lisää

Ainesosat

  • 1.8 dl
    Flora Culinessea
  • 0.3 tl
    mustapippuria
  • 1 tl
    leivinjauhetta
  • 2 kpl
    kananmunaa
  • 3 dl
    juustoraastetta
  • 150 g
    Crème Bonjour Maustamatonta
  • 0.5 rkl
    Knorr kasvisliemitiivistettä
  • 3.5 dl
    vehnäjauhoja
  • 2.5 dl
    Flora ruoka 15 %
  • 1 rkl
    vesi
  • 1 rs
    kirsikka tomaatteja
  • 1 kpl
    purjosipulia
  • 1 kpl
    tuoretta basilikaa ruukussa
 

Ohjeet

Sekoita keskenään Flora Culinesse ja vehnäjauhot, joihin on sekoitettu leivinjauhe. Lisää kylmä vesi ja sekoita taikina tasaiseksi. Painele taikina piirakkavuoan pohjalle ja reunoille (halkaisija 24-26 cm). Levitä piirakkapohjalle puolitetut kirsikkatomaatit ja viipaloitu purjo. Vatkaa Flora Ruoka, tuorejuusto, kananmunat, juustoraaste, hienonnettu basilika, liemitiiviste ja pippuri kulhossa. Kaada seos täytteen päälle. Paista 225 °C:n lämpötilassa 25 minuuttia. Anna piirakan vetäytyä ennen tarjoilua. Tarjoa piiras raikkaan salaatin kanssa. Idea! Lisää piiraan pinnalle mozzarellapaloja noin 5 minuuttia ennen paistoajan päättymistä.