Tomaatti-vuohenjuustopaistosta ja mausteista couscouslisäkettä
Tykkäämiset
1 0
Osuvuus
67%


Muut luokittelutiedot

varaa aikaa, uunissa, alkuruokia ja klassikoita, pidemmän kaavan mukaan, uuniruoka, kana, liha, sisältää viljaa, sisältää gluteenia, sisältää maitoa, sisältää pähkinöitä, sisältää sitrusta

Tomaatti-vuohenjuustopaistosta ja mausteista couscouslisäkettä

4:lle hengelle
Varaa aikaa

Lisää

Ainesosat

  • 2
    valkosipulinkynttä hienonnettuna
  • 2.5 dl
    tomaatti-vuohenjuusto ruokakermaa
  • 0.5 tl
    kuivattua yrttiseosta, timjamia tai persiljaa
  • 1 pkt
    (n. 650 g) Kariniemen Kananpojan Tomaatti-vuohenjuustopaistosta
  • puolikkaan sitruunan puristettu mehu
  • 1 rkl
    öljyä
  • 1 rkl
    punaista pestoa
  • 1 ruukku
    basilikaa silppuna
  • 2.5 dl
    vettä
  • 3 dl
    couscousia
  • 0.5
    kasvisliemikuutio
  • 0.5
    nippu kevätsipulia silppuna
 

Ohjeet

Ota tomaatti-vuohenjuustopaistos huoneenlämpöön noin 30 minuuttia ennen kypsennystä. Sekoita joukkoon tomaatti-vuohenjuustokermaa, yrttiseosta ja hienonnettua valkosipulia. Kypsennä 175 asteessa noin 40 minuuttia.

Kuumenna öljy kasarissa ja kääntele kevätsipulisilppua hetki. Lisää vesi ja kasvisliemikuutio, kiehauta. Nosta kasari pois liedeltä. Lisää couscous ja anna turvota muutaman minuutin ajan.Purista joukkoon sitruunan mehua. Lisää punaista pestoa ja tuoretta basilikaa silppuna.

Tarjoa couscouslisäke tomaatti-vuohenjuustopaistoksen kanssa.