Tomaattikeitto ja rapea pekoni
Tykkäämiset
40 18
Osuvuus
93%


Muut luokittelutiedot

alkuruoka, pääruoka, välipala, keskitaso, keittämällä, gluteeniton, laktoositon, maidoton, munaton, vähälaktoosinen, liha, sisältää lihaa, sisältää sikaa

Tomaattikeitto ja rapea pekoni

4:lle hengelle
Keskitaso

Lisää

Ainesosat

  • 0
    mustapippuria
  • 6
    tippaa tabascoa halutessasi
  • 1
    sipuli
  • 1 rkl
    öljyä
  • 1
    tlk tomaattimurskaa
  • 1 rkl
    sokeria
  • 1 tl
    basilikaa
  • 3
    valkosipulin kynttä
  • 3 rkl
    tomaattisosetta
  • 170 g
    pekonia
  • 40 g
    purjoa
  • 7 dl
    vettä
  • 0.2 tl
    suolaa
 

Ohjeet

Kuori ja paloittele sipuli. Pese ja viipaloi purjo. Hienonna valkosipulinkynnet. Kuumenna öljy kattilassa ja kuullota sipulit ja purjo. Lisää vesi, tomaattimurska ja -sose. Mausta ja keitä 10 minuuttia. Paahda pekonit rapeiksi miedolla lämmöllä pannulla keiton valmistuessa. Leikkaa rapeaksi paahdetut pekonit pieneksi saksilla. Tarjoile keitto pekonin ja tuoreen leivän kanssa.

Vastaavia reseptejä

KÄYTTÄJIEN ARVOSTELUJA