Tomaattimarinoitu pastasalaatti
Tykkäämiset
22 13
Osuvuus
94%


Muut luokittelutiedot

salaatti, vähälaktoosinen, maidoton, kasvisruoka, munaton, pasta, sisältää viljaa, sisältää gluteenia

Tomaattimarinoitu pastasalaatti

4:lle hengelle

Lisää

Ainesosat

  • 75 g
    kurkkua
  • 5 kpl
    aurinkokuivattuja tomaatteja (50g)
  • 1
    avokado
  • 1
    ruukku- tai lehtisalaattia, tuoretta basilikaa (koristeluun)
  • 0.2
    hunajamelonia (n. 180g)
  • 2 rkl
    aurinkokuivattujen tomaattien öljyä
  • 0.2 tl
    rouhittua mustapippuria
  • 0.8 rkl
    balsamiviinietikkaa
  • 10
    kirsikkatomaatteja
  • 0.5 rkl
    sokeria
  • 4 dl
    Torino Special Tumma Proteiini -pastaa
  • 1.5 l
    vettä
  • 100 g
    herneitä (pakaste)
  • 0.5 tl
    suolaa
 

Ohjeet

Lisää kiehuvaan veteen pasta. Keitä 10 minuuttia, sekoita kerran kiehumisen alkuvaiheessa, jotta pasta ei jää kattilan pohjaan. Kaada kypsä pasta siivilään ja huuhtele kylmällä vedellä. Valuta hyvin.

Hienonna aurinkokuivatut tomaatit. Sekoita marinadin aineet keskenään. Lisää joukkoon keitetty pasta ja anna marinoitua kylmässä 2-3 tuntia.

Sulata herneet. Kuori ja viipaloi avocado ja meloni. Suikaloi kurkku ja puolita tomaatit. Lisää kaikki pastan joukkoon.

Vuoraa laakea tarjoiluastia tai annoslautaset revityllä salaatilla. Asettele päälle marinoitu pasta. Koristele basilikan lehdillä.