Prisma Kaari Kannelmäki
Kantelettarentie 1, 00420 Helsinki
Avoinna tänään:
24h
Verkkosivustomme käyttää evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Sulje
0,00€
0 tuotetta
Tallennettavan ostoslistan nimi:
Ostoslista on tallennettu
Haluatko varmasti tyhjentää koko ostoslistan?
Prisma Kaari Kannelmäki
Tänään :
24h
Vaihda
Prisma Kaari Kannelmäki
Kantelettarentie 1, 00420 Helsinki
Avoinna tänään:
24h


Tykkäämiset
29
5
Osuvuus
96%
Muut luokittelutiedot
nopea, pannulla, alkuruokia ja klassikoita, pasta, kana, liha, sisältää viljaa, sisältää gluteenia, sisältää maitoa, sisältää kanaa, sisältää lihaa, sisältää laktoosia
Ainesosat
-
suolaa ja mustapippuria
-
parmesanjuustoa
-
400 gspagettia
-
1pieni sipuli
-
1kynsi valkosipulia
-
0.5 ruukkuatuoretta persiljaa
-
250 gkeltaisia ja punaisia kirsikkatomaatteja
-
1 rasiaKananpojan tomaattisuikaleet, 400 g
Ohjeet
Keitä pasta al denteksi suolatussa vedessä. Pese ja halkaise kirsikkatomaatit. Silppua sipuli, valkosipuli ja persilja. Paista kananpojan fileesuikaleita pannulla, kunnes ne ovat melkein kypsiä. Lisää pannulle sipulit ja paista, kunnes ne pehmenevät hieman. Ota pannu syrjään ja lisää kirsikkatomaatit ja persilja. Sekoita joukkoon valutettu spagetti. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa ja mustapippuria. Raasta valmiin annoksen päälle parmesanjuustoa.
© HK Ruokatalo