Tomaattinen lihapullavuoka
Tykkäämiset
38 14
Osuvuus
97%


Muut luokittelutiedot

pääruoka, liha, keskitaso, omenaton, pähkinätön, sitrukseton, suklaaton, sisältää viljaa, sisältää munaa, sisältää gluteenia, sisältää maitoa, sisältää nautaa, sisältää lihaa, sisältää soijaa, sisältää laktoosia

Tomaattinen lihapullavuoka

8:lle hengelle
Keskitaso

Lisää

Ainesosat

  • 2 kpl
    sipulia
  • 2 rkl
    Flora Culinessea
  • 0.8 dl
    korppujauhoja
  • 3 kpl
    valkosipulinkynttä
  • 800 g
    tomaattimurskaa
  • 200 g
    Crème Bonjour Aurinkokuivattu tomaattia
  • 0.5 tl
    valkopippuria
  • 1.5 dl
    Flora kevyt ruoka 7 %
  • 500 g
    HK Naudan paistijauhelihaa
  • 1 kpl
    kananmunaa
  • 1 kpl
    sipulia
  • 1 tl
    garam masala -maustetta
  • 1 kpl
    tuoretta basilikaa ruukussa
  • 1 tl
    rouhittua mustapippuria
 

Ohjeet

Sekoita jauhelihan joukkoon Flora Kevyt Ruoka, kananmuna, korppujauhot, hienonnettu sipuli, garam masala ja valkopippuri. Sekoita taikina tasaiseksi. Pyörittele jauhelihataikinasta vedellä kostutetuin käsin 40-45 lihapullaa. Laita pullat uunipellille leivinpaperin päälle ja kypsennä 200 °C:n lämpötilassa 20 minuuttia.

Laita kolmannes lihapullista uunivuokaan. Leikkaa sipuli renkaiksi ja hienonna valkosipuli. Kuumenna Flora Culinesse pinnoitetulla paistinpannulla ja kuullota siinä kevyesti sipulit. Kaada sipulit lautaselle odottamaan. Kuumenna pannussa tomaattimurska. Sulata joukkoon tuorejuusto ja mausta hienonnetulla basilikalla (säästä muutamia lehtiä koristeluun) ja mustapippurilla. Kaada kastike lihapullien päälle, levitä pinnalle sipuliseos ja loput lihapullista puolitettuina. Paista 175 °C:n lämpötilassa 25 minuuttia. Koristele basilikanlehdillä. Tarjoa tomaattiset lihapullat täysjyväpastan kanssa.

Vastaavia reseptejä

KÄYTTÄJIEN ARVOSTELUJA