Prisma Kaari Kannelmäki
Kantelettarentie 1, 00420 Helsinki
Avoinna tänään:
24h
0.00€
0 tuotetta
Tallennettavan ostoslistan nimi:
Ostoslista on tallennettu
Haluatko varmasti tyhjentää koko ostoslistan?
Prisma Kaari Kannelmäki
Tänään :
24h
Vaihda
Prisma Kaari Kannelmäki
Kantelettarentie 1, 00420 Helsinki
Avoinna tänään:
24h

TILAUKSET

Tykkäämiset
13
10
Osuvuus
93%
Muut luokittelutiedot
pääruoka, kalaa, keskitaso, gluteeniton, munaton, omenaton, pähkinätön, sitrukseton, suklaaton, sisältää kalaa, sisältää gluteenia, sisältää maitoa, sisältää soijaa, sisältää sitrusta
Ainesosat
-
400 gperuna-sipulisekoitusta
-
400 gpakastesuikalejuureksia
-
1 dlvettä
-
1 rklKnorr kasvisliemitiivistettä
-
2 kpltomaattia
-
2.5 dlBecel Kevyt Ruokaa
-
0.5 gBecel Juokseva kasviöljyvalmistetta
-
1.5 tlsitruunapippuria
-
500 glohifileetä
-
250 gBertolli Basilika tomaattikastiketta
Ohjeet
Voitele uunivuoka rasvalla. Leikkaa lohifilee nahattomaksi ja suikaleiksi. Kaada vuokaan puolet peruna-sipulisekoituksesta ja kasvissuikaleista. Lisää lohisuikaleet seuraavaksi. Ripottele sitruunapippuri kalan pinnalle. Lisää lopuksi loppu peruna-sipulisekoitus ja kasvissuikaleet. Sekoita Becel Kevyt Ruoka, tomaattikastike, vesi ja liemitiiviste keskenään. Kaada liemi vuokaan. Ripottele pinnalle viipaloidut tomaatit. Paista vuokaa uunissa 200 asteessa 40-50 minuuttia. Tarjoa vuoka raikkaan salaatin ja tuoreen leivän kanssa.
© Unilever 2010