Tomaattinen lohi-kasvisvuoka
Tykkäämiset
10 9
Osuvuus
92%


Muut luokittelutiedot

pääruoka, kalaa, keskitaso, gluteeniton, munaton, omenaton, pähkinätön, sitrukseton, suklaaton, sisältää kalaa, sisältää gluteenia, sisältää maitoa, sisältää soijaa, sisältää sitrusta

Tomaattinen lohi-kasvisvuoka

6:lle hengelle
Keskitaso

Lisää

Ainesosat

  • 400 g
    peruna-sipulisekoitusta
  • 400 g
    pakastesuikalejuureksia
  • 1 dl
    vettä
  • 1 rkl
    Knorr kasvisliemitiivistettä
  • 2 kpl
    tomaattia
  • 2.5 dl
    Becel Kevyt Ruokaa
  • 0.5 g
    Becel Juokseva kasviöljyvalmistetta
  • 1.5 tl
    sitruunapippuria
  • 500 g
    lohifileetä
  • 250 g
    Bertolli Basilika tomaattikastiketta
 

Ohjeet

Voitele uunivuoka rasvalla. Leikkaa lohifilee nahattomaksi ja suikaleiksi. Kaada vuokaan puolet peruna-sipulisekoituksesta ja kasvissuikaleista. Lisää lohisuikaleet seuraavaksi. Ripottele sitruunapippuri kalan pinnalle. Lisää lopuksi loppu peruna-sipulisekoitus ja kasvissuikaleet. Sekoita Becel Kevyt Ruoka, tomaattikastike, vesi ja liemitiiviste keskenään. Kaada liemi vuokaan. Ripottele pinnalle viipaloidut tomaatit. Paista vuokaa uunissa 200 asteessa 40-50 minuuttia. Tarjoa vuoka raikkaan salaatin ja tuoreen leivän kanssa.

Vastaavia reseptejä

KÄYTTÄJIEN ARVOSTELUJA