Tomaattinen tonnikalakastike
Tykkäämiset
0 1
Osuvuus
50%


Muut luokittelutiedot

pääruoka, vähälaktoosinen, maidoton, munaton, alkuruokia ja klassikoita, pasta, sisältää viljaa, sisältää kalaa, sisältää gluteenia, sisältää maitoa, sisältää soijaa, sisältää sitrusta

Tomaattinen tonnikalakastike

4:lle hengelle

Lisää

Ainesosat

  • 1 dl
    hienonnettua tilliä
  • 2 tlk
    tomaattimurskaa
  • 2 rkl
    Keiju Juokseva Rypsiöljyvalmistetta
  • 2
    valkosipulin kynttä
  • 2 rkl
    Sunnuntai Erikoisvehnäjauhoa
  • 2 tlk
    tonnikalaa (200 g/150 g)
  • 2 l
    vettä
  • 3 dl
    purjosuikaleita (90 g)
  • 3 rkl
    kalafondia
  • 0.5 tl
    suolatonta sitruunapippuria
  • 8 dl
    Torino Täysjyvä Cappelli -pastaa
  • 1 rkl
    Keiju Rypsiöljyä
  • 1 tl
    currya
  • 1 tl
    timjamia
  • 1 tl
    sokeria
  • 1 tl
    suolaa
 

Ohjeet

Keitä pastaa pakkauksen ohjeen mukaan.

Kuumenna Keiju Juokseva kasarissa, lisää purjosuikaleet ja kuullota hetki. Lisää joukkoon curry ja puristetut valkosipulin kynnet.

Sekoita joukkoon jauhot. Lisää tomaattimurska ja tonnikala. Keitä hiljalleen 5 minuuttia. Lisää mausteet. Tarjoa keitetyn pastan kanssa.