Tallennettavan ostoslistan nimi:
Haluatko varmasti tyhjentää koko ostoslistan?


Muut luokittelutiedot
Tonnikala-kapriskananmunat
4 annosta
Kohtuuajassa
Helppo
” Helppo, nopea ja yksinkertainen, mutta silti erikoinen ruoka. Tein tämän, koska pidän kapriksen mausta. Kapriksia ei tule ihan joka päivä tule syötyä, joten ne maistuvat mukavasti tuttujen makujen joukosta
Ainesosat
-
4 kplKananmuna
-
2 kplSalottisipulia
-
2 rkllimemehua
-
2 rklkapriksia
-
100 gtonnikalaa
-
2 rklmajoneesia
-
Ohjeet
Keitä kananmunat koviksi eli 10 minuuttia. Pilko salottisipulit pieneksi hakkeeksi. Sekoita limemehu sipulisilpun sekaan ja anna marinoitua kananmunien valmistumisen ajan. Murskaa huhmareessa kaprikset. Lisää tonnikala ja majoneesi. Lisää marinoitu salottisipuli tahnan joukkoon. Mausta maun mukaan suolalla ja pippurilla. Jäähdytä kananmunat ja leikkaa pituussuuntaan halki. Poista keltuaiset ja sekoita ne tonnikala-kapristahnaan. Mausta suolalla ja pippurilla. Täytä puolikkaat kananmunat tahnalla ja koristele kapriksilla.