Tonnikala-kapriskananmunat
Tykkäämiset
3 3
Osuvuus
75%


Muut luokittelutiedot

helppo, alkuruoka, kohtuuajassa, sisältää kalaa, sisältää munaa, välimeri, sisältää sitrusta, vähähiilihydraattinen

Tonnikala-kapriskananmunat

4 annosta
Kohtuuajassa
Helppo

 

Helppo, nopea ja yksinkertainen, mutta silti erikoinen ruoka. Tein tämän, koska pidän kapriksen mausta. Kapriksia ei tule ihan joka päivä tule syötyä, joten ne maistuvat mukavasti tuttujen makujen joukosta

Lisää

Ainesosat

  • 4 kpl
    Kananmuna
  • 2 kpl
    Salottisipulia
  • 2 rkl
    limemehua
  • 2 rkl
    kapriksia
  • 100 g
    tonnikalaa
  • 2 rkl
    majoneesia
 

Ohjeet

Keitä kananmunat koviksi eli 10 minuuttia. Pilko salottisipulit pieneksi hakkeeksi. Sekoita limemehu sipulisilpun sekaan ja anna marinoitua kananmunien valmistumisen ajan. Murskaa huhmareessa kaprikset. Lisää tonnikala ja majoneesi. Lisää marinoitu salottisipuli tahnan joukkoon. Mausta maun mukaan suolalla ja pippurilla. Jäähdytä kananmunat ja leikkaa pituussuuntaan halki. Poista keltuaiset ja sekoita ne tonnikala-kapristahnaan. Mausta suolalla ja pippurilla. Täytä puolikkaat kananmunat tahnalla ja koristele kapriksilla.

Vastaavia reseptejä

KÄYTTÄJIEN ARVOSTELUJA