Tonnikala-katkarapu pizza
Tykkäämiset
22 27
Osuvuus
96%


Muut luokittelutiedot

pääruoka, kalaa, keskitaso, munaton, omenaton, pähkinätön, sitrukseton, suklaaton, sisältää viljaa, sisältää kalaa, sisältää gluteenia, sisältää maitoa, sisältää mereneläviä, sisältää soijaa, sisältää laktoosia

Tonnikala-katkarapu pizza

4:lle hengelle
Keskitaso

Lisää

Ainesosat

  • 16 kpl
    kirsikkatomaatteja
  • 1 ps
    kuivahiivaa
  • 1 tl
    Sokeria
  • 150 g
    katkarapuja
  • 4 dl
    vehnäjauhoja
  • 100 g
    Crème Bonjour Ruohosipulia
  • 100 g
    Crème Bonjour Ruohosipulia
  • 2 dl
    vettä
  • 2 rkl
    tomaattipyreetä
  • 2 rkl
    ketsuppia
  • 2 tl
    pizzamaustetta
  • 2 prk
    tonnikalaa
  • 2 dl
    juustoraastetta
  • 0.5 tl
    suolaa
 

Ohjeet

Kuumenna uuni 250 °Casteeseen. Mittaa jauhot, kuivahiiva, suola, sokeri ja Creme Bonjour kulhoon. Lisää lämmin vesi (45°C)ja pyöräytä aineet taikinaksi. Kohota. Sekoita täytteen Creme Bonjour -tuorejuusto, pyree, ketsuppi ja pizzamausteseos. Valuta tonnikalapalat ja sulatetut katkaravut. Halkaise kirsikkatomaatit. Jaa taikina neljään osaan ja taputtele osat jauhotetuin käsin pizzapohjiksi. Levitä tuorejuusto-tomaattiseos pohjien päälle ja ripottele 2/3 juustoraasteesta päälle. Levitä tonnikalapalat, katkaravut ja kirsikkatomaatit päälle ja ripottele loput juustoraasteesta pinnalle. Paista uunissa noin 10 minuuttia. Nauti oliiviöljyllä pirskotetun salaatin kanssa.

Vastaavia reseptejä

KÄYTTÄJIEN ARVOSTELUJA