Tonnikala-pennelaatikko
Tykkäämiset
17 9
Osuvuus
92%


Muut luokittelutiedot

pääruoka, kalaa, keskitaso, munaton, omenaton, pähkinätön, sitrukseton, suklaaton, sisältää viljaa, sisältää kalaa, sisältää gluteenia, sisältää maitoa, sisältää soijaa, sisältää sitrusta

Tonnikala-pennelaatikko

6:lle hengelle
Keskitaso

Lisää

Ainesosat

  • 5 dl
    Flora ruoka 15 %
  • 0.5 dl
    korppujauhoja
  • 1.5 l
    Vettä
  • 500 g
    pennepastaa
  • 0.5 kpl
    purjosipulia
  • 500 g
    Bertolli Grillatut kasvikset tomaattikastiketta
  • 1 kpl
    Knorr Kasvisliemikuutiota
  • 1 tl
    mustapippuria
  • 2 prk
    tonnikalaa
  • 2 rkl
    kaprista
  • 3 rkl
    tillisilppua
  • 2 rkl
    soijakastiketta
 

Ohjeet

Keitä pasta liemikuutiolla maustetussa vedessä 10 minuuttia. Valuta pasta. Hienonna huuhdeltu purjo ja tilli. Sekoita kastikkeen ainekset keskenään. Lado voideltuun uunivuokaan vuorotellen pastaa ja tonnikalaa. Kaada tomaattikastike vuokaan ja ripottele päälle korppujauhoja. Paista 225 °C:n lämpötilassa noin 25 minuuttia. Tarjoa raikkaan salaatin kanssa.