Tonnikalahampurilaiset
Tykkäämiset
6 1
Osuvuus
86%


Muut luokittelutiedot

leivät ja hampurilaiset, pääruoka, omenaton, pähkinätön, suklaaton, sisältää maitoa, sisältää viljaa, sisältää kalaa, sisältää munaa, amerikkalainen, sisältää gluteenia, sisältää sitrusta, suolainen, sisältää vehnää, hiilihydraattipitoinen, proteiinipitoinen

Tonnikalahampurilaiset

2 annosta

 

Purkillisesta tonnikalaa syntyy hampurilaispihvit kahdelle. Pihveistä tulee mehukkaat, kun käytät öljyyn säilöttyä tonnikalaa. Ohje on helppo tuplata, jos syöjiä on enemmän.

Lisää

Ainesosat

  • 2
    hampurilaissämpylää
  • 1 prk
    öljyyn säilöttyä tonnikalaa
  • 1 dl
    kermaviiliä
  • 1
    kananmuna
  • 1 dl
    korppujauhoja
  • 2 tl
    sitruunamehua
  • 1 rkl
    tillisilppua
  • 0.5 tl
    sitruunapippuria
  • 0.5 tl
    suolaa
  • Kastike
  • 1 dl
    kermaviiliä
  • 2 rkl
    majoneesia
  • 1 rkl
    tomaattiketsuppia
  • 1 tl
    silputtua chiliä, halutessasi
  • Lisäksi
  • 1
    tomaattiviiipaleita
  • 1
    kurkkuviipaleita
  • 1
    salaattia
  • 1
    tilliä
 

Ohjeet

Valuta tonnikalasta öljy ja hienonna kala haarukalla. Anna korppujauhojen turvota 5 minuuttia kermaviili-munaseoksessa. Lisää joukkoon muut aineet. Muotoile taikinasta 2 isoa pihviä ja paista ne öljyssä miedolla lämmöllä kauniin ruskeiksi. Sekoita kastike. Lämmitä hampurilaissämpylät. Pane pohjalle salaattia, lisää päälle pihvit, tomaatti- ja kurkkuviipaleet ja silputtua tilliä. Valuta päälle kastiketta. Tarjoa hampurilaiset heti.