Tonnikalalasagne
Tykkäämiset
9 2
Osuvuus
83%


Muut luokittelutiedot

pääruoka, munaton, pasta, sisältää viljaa, sisältää kalaa, sisältää gluteenia, sisältää maitoa, sisältää soijaa, sisältää sitrusta

Tonnikalalasagne

4:lle hengelle

Lisää

Ainesosat

  • Keiju Juokseva Rypsiöljyvalmistetta (vuoan voiteluun)
  • juustoraastetta (pinnalle)
  • 6 dl
    vettä
  • 1 rkl
    Keiju Juokseva Rypsiöljyvalmistetta
  • 1
    kalaliemikuutio
  • 1 rkl
    sitruunamehua
  • 1 prk
    Keiju Ruoka - kasvirasvasekoite (15%)
  • 1 tl
    kurkumaa
  • 2 dl
    purjosuikaleita (60 g)
  • 2 tlk
    tonnikalaa (150/200 g)
  • 2 rkl
    Sunnuntai Erikoisvehnäjauhoa
  • 0.2 tl
    mustapippuria
  • 0.5
    paprika
  • 0.5 dl
    tilliä hienonnettuna
  • 0.5 ps
    Torino Täysjyvä Lasagne Piccolo -pastaa
  • 1.5 tl
    sokeria
  • 1.5 tl
    suolaa
 

Ohjeet

Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen.

Suikaloi purjo ja paprika. Valuta tonnikala.

Mittaa Keiju Juokeva kattilaan ja pehmitä kasviksia siinä muutama minuutti. Sekoita joukkoon venhäjauhot, vesi ja kalaliemikuutio. Anna kiehahtaa.

Lisää Keiju Ruoka, tilli, sitruunamehu, mausteet, ja tonnikala. Kuumenna kiehuvaksi, sekoita välillä.

Mittaa raaka pasta voideltuun uunivuokaan (reilu 2l) ja kaada päälle kuuma kastike. Sekoita sen verran, että pasta on tasaisesti kastikkeen joukossa. Ripottele pinnalle juustoraastetta.

Kypsennä uunin keskitasolla 25 minuuttia. Ota vuoka uunista. Anna ruoan vetäytyä 10 minuuttia ennen tarjoilua.

Vastaavia reseptejä

KÄYTTÄJIEN ARVOSTELUJA