Tonnikalalasagne
Tykkäämiset
127 42
Osuvuus
99%


Muut luokittelutiedot

pääruoka, uunissa, tulinen, kalaa, pasta, keskitaso, sisältää viljaa, sisältää kalaa, sisältää gluteenia, sisältää laktoosia, sisältää maitoa, sisältää soijaa

Tonnikalalasagne

8:lle hengelle
Keskitaso

Lisää

Ainesosat

  • 1
    sipuli
  • 1 rkl
    rypsiöljyä
  • 1 rkl
    oreganoa
  • 1 dl
    hienonnettua tilliä
  • 2
    valkosipulinkynttä
  • 2 prk
    (à 400 g) tomaattimurskaa
  • 2
    kalaliemikuutiota
  • 2 prk
    (à 185/140 g) tonnikalapaloja
  • 0.2 tl
    rouhittua mustapippuria
  • 15 kpl
    lasagnelevyjä
  • Maitokastike
  • 5 rkl
    vehnäjauhoja
  • 1 l
    maitoa
  • 1 pussi
    (150 g) juustoraastetta
  • 50 g
    margariinia
  • 1 tl
    suolaa
 

Ohjeet

Voitele uunivuoka. Kuori ja hienonna sipulit. Kuullota ne öljyssä. Lisää tomaattimurska, liemikuutio, oregano ja pippuri. Anna hautua 20 minuuttia. Lisää tonnikalat ja tilli. Sulata margariini kattilassa ja lisää jauhot. Sekoita hetki miedolla lämmöllä, jotta jauhot kypsyvät. Lisää maitoa vähitellen kokoa ajan sekoittaen. Anna kastikkeen kiehua muutama minuutti sekoittaen. Lisää suola ja puolet juustoraasteesta. Kokoa lasagne. Nosta pohjalle tonnikalakastiketta, sitten maitokastiketta ja päälle lasagnelevyjä. Toista, kunnes vuoka on täynnä. Jätä päälle maitokastiketta ja loput juustoraasteesta. Kypsennä 175-asteisen uunin alatasossa noin 45 minuuttia. Anna vetäytyä hetki ennen tarjoamista.

Vastaavia reseptejä

KÄYTTÄJIEN ARVOSTELUJA