Alepa Kauppakassi kerää itsenäisyyspäivän alla sekä su-ma (4.-5.12) sekä ti-ke (6.-7.12.) väliset yöt. Tämän takia tilausten muokkaaminen täytyy tehdä viimeistään toimituspäivää edeltävänä iltana.
Tonnikalapihvit ja sinappidippi
Tykkäämiset
9 4
Osuvuus
88%


Muut luokittelutiedot

pääruoka, keskitaso, pannulla, kalaa, sisältää viljaa, sisältää munaa, sisältää kalaa, sisältää gluteenia, sisältää sitrusta

Tonnikalapihvit ja sinappidippi

12:lle hengelle
Keskitaso

Lisää

Ainesosat

  • 0
    paistamiseen öljyä
  • 400 g
    perunoita
  • 1 prk
    (185 g/140 g) tonnikalaa öljyssä
  • 1
    kananmuna
  • 2 rkl
    kapriksia
  • 0.2 tl
    mustapippuria
  • 0.5 dl
    tuoretta persiljaa
  • 0.5 dl
    korppujauhoja
  • 0.5 dl
    paahdettua sipulia
  • 1 tl
    suolaa
  • Sinappidippi:
  • 1 rkl
    sinappia
  • 2 rkl
    sitruunamehua
  • 200 g
    kevytranskankermaa
 

Ohjeet

Sekoita dipin ainekset keskenään ja siirrä jääkaappiin pihvien teon ajaksi. Keitä perunat kypsiksi kiehuvassa vedessä. Kuori ja soseuta haarukalla. Valuta tonnikalasta ja kapriksista liemi. Hienonna persilja ja kaprikset. Sekoita kaikki ainekset keskenään tasaiseksi massaksi. Tarkista maku, mausta suolalla ja pippurilla tarvittaessa. Kuumenna öljy ohukaispannulla ja paista pihvejä 2-3 minuuttia molemmilta puolilta, kunnes ne ovat kullanruskeita. Tarjoa sinappidipin ja raikkaan salaatin kanssa.

Vastaavia reseptejä

KÄYTTÄJIEN ARVOSTELUJA