Alepa Kauppakassi kerää itsenäisyyspäivän alla sekä su-ma (4.-5.12) sekä ti-ke (6.-7.12.) väliset yöt. Tämän takia tilausten muokkaaminen täytyy tehdä viimeistään toimituspäivää edeltävänä iltana.
Tonnikalatuulihatut
Tykkäämiset
7 7
Osuvuus
86%


Muut luokittelutiedot

pannulla, kylmänä, juhla, kalaa, leivonnaiset, suolaiset leivonaiset, edullinen, sisältää viljaa, sisältää munaa, sisältää kalaa, sisältää gluteenia, sisältää maitoa, sisältää soijaa, sisältää laktoosia

Tonnikalatuulihatut

40:lle hengelle

Lisää

Ainesosat

  • Tuulihatut
  • 2 dl
    vettä
  • 2 dl
    vehnäjauhoja
  • 3
    kananmunaa
  • 1.5 dl
    voimasta juustoraastetta
  • 100 g
    margariinia
  • Täyte
  • 1
    tuubi tonnikalapasteijaa (145g)
  • 0.5
    kurkkua
  • 4 rkl
    ranskankermaa
 

Ohjeet

TuulihatutKiehauta vesi ja rasva kattilassa. Nosta kattila syrjään ja lisää jauhot kerralla seokseen. Sekoita, kunnes vesi-rasvaseos on imeytynyt jauhoihin. Kuumenna seosta puuhaarukalla sekoittaen, kunnes taikina alkaa irrota pohjasta ja reunoista. Nosta kattila liedeltä jäähtymään hetkeksi. Vatkaa sähkövatkaimella munat yksitellen taikinaan. Sekoita juustoraaste joukkoon. Nosta tai pursota taikinasta teelusikan kokoisia nokareita leivinpaperille. Paista 200-asteisen uunin keskiosassa noin 20 minuuttia. Älä avaa uunin luukkua paistamisen aikana. Paistolämpötila 200 astetta. Paistoaika noin 20 minuuttia. TäyteSekoita tonnikalapasteija ja ranskankerma ja lusikoi täyte pursotinpussiin. Halkaise jäähtyneet tuulihatut ja täytä tahnalla. Koristele kurkkuviipaleella.

Vastaavia reseptejä

KÄYTTÄJIEN ARVOSTELUJA