Toscakakku
Tykkäämiset
0 3
Osuvuus
67%


Muut luokittelutiedot

jälkiruoka, uunissa, leivonnaiset, sisältää viljaa, sisältää munaa, sisältää gluteenia, sisältää laktoosia, sisältää maitoa, sisältää pähkinöitä, sisältää soijaa

Toscakakku

4:lle hengelle

 

Kahvipöydän kestosuosikin, herkullisen toscakakun kuorrutteessa on rapeaa mantelia.

Lisää

Ainesosat

  • 75 g
    leivontamargariinia sulatettuna
  • 2 tl
    leivinjauhetta
  • 3
    munaa
  • 3 dl
    vehnäjauhoja
  • 1.5 dl
    maitoa
  • 2.2 dl
    sokeria'
  • Täytteeseen
  • 1.5 dl
    sokeria
  • 125 g
    voita
  • 1.5 rkl
    vehnäjauhoja
  • 1.5 rkl
    maitoa
  • 125 g
    mantelilastuja tai -suikaleita
 

Ohjeet

Kuumenna uuni 175 asteeseen. Voitele iso piirasvuoka tai vuoraa se leivinpaperilla. Vaahdota munat. Lisää sokeri. Sulata ja jäähdytä rasva. Vaahdota munat ja sokeri hyvin. Lisää jauhot, joihin on sekoitettu leivinjauhe. Sekoita joukkoon rasva ja maito. Kaada taikina vuokaan ja tasoita pinta. Kypsennä kakkua uunin alaosassa noin 15 minuuttia tai kunnes se on puolikypsä. Sulata sillä välin paistokasarissa voi. Lisää sokeri ja keitä, kunnes seos saa hiukan väriä. Sekoita joukkoon jauhot, mantelilastut ja maito. Sekoita ainekset tasaiseksi seokseksi ja levitä kakun pintaan. Jatka kakun paistamista vielä 15-20 minuuttia tai kunnes se on täysin kypsä ja pinnasta kauniin ruskea.

Vastaavia reseptejä

KÄYTTÄJIEN ARVOSTELUJA