Toskanalainen kanakeitto
Tykkäämiset
2 8
Osuvuus
75%


Muut luokittelutiedot

pääruoka, keskitaso, keittämällä, keitto, laktoositon, maidoton, munaton, vähälaktoosinen, kana, sisältää viljaa, sisältää gluteenia, sisältää kanaa, sisältää lihaa, sisältää sikaa

Toskanalainen kanakeitto

4:lle hengelle
Keskitaso

Lisää

Ainesosat

  • 300 g
    maustamattomia broilerinsuikaleita
  • 1
    sipuli
  • 1 prk
    (400 g/265 g) kikherneitä
  • 1 tl
    kuivattua rosmariinia
  • 2
    laakerinlehteä
  • 2 dl
    pätkäspagettia
  • 3
    valkosipulin kynttä
  • 3
    kanaliemikuutioita
  • 150 g
    pakastepinaattia
  • 1.5 l
    vettä
  • 140 g
    pekonikuutioita
 

Ohjeet

Ruskista pekonikuutiot kattilassa, lisää loppuvaiheessa broilerinsuikaleet. Kuori ja leikkaa sipuli renkaiksi. Kuori ja hienonna valkosipuli. Valuta kikherneet. Lisää ne, vesi, liemikuutiot ja mausteet ja anna kiehua miedolla lämmöllä 15 minuuttia. Lisää pinaatti ja spagetti, anna kiehua noin 5 minuuttia, kunnes spagetti on kypsää, muttei vetelää. Tarjoa leivän kera.

Vastaavia reseptejä

KÄYTTÄJIEN ARVOSTELUJA