Trooppinen siideribooli
Tykkäämiset
0 0
Osuvuus
50%


Muut luokittelutiedot

translation missing: fi.recipetag_joulukuun_reseptit, vegaaninen, sisältää omenaa, sisältää sitrusta, kasvisruoka, gluteeniton, juoma, muut

Trooppinen siideribooli

4 annosta

 

Raikas ja mieto hedelmäbooli sopii juhlan alkuun tai maistuu buffettipöydän antimien kanssa.

Lisää

Ainesosat

  • 1.5 l
    siideriä
  • 0.5 l
    hedelmämehua (täysmehua tai tiivisteestä laimennettua)
  • 1 kpl
    granaattiomena
  • 1 kpl
    sitruunan mehu
  • 1 kpl
    appelsiini
  • 2 kpl
    klementiiniä
  • 1 kpl
    lime
  • 1 kpl
    omena
  • 1 prk
    viinirypäleitä
  • 1 prk
    jäitä
 

Ohjeet

Jäähdytä siideri, mehut ja hedelmät jääkaappikylmiksi.

Halkaise granaattiomena ja irrota siemenet koputtelemalla kuorta boolimaljan (vetoisuus 3–4 l) päällä esimerkiksi lusikalla. Poista mahdolliset hedelmästä irronneet kalvonpalat lusikalla. Purista sitruunan mehu joukkoon. Pese ja viipaloi sitrukset. Kuori appelsiinit halutessasi. Viipaloi omena ja puolita viinirypäleet. Pane hedelmät boolimaljaan. Kaada hedelmämehu päälle. Anna maustua jääkaapissa 1 tunti.

Kaada siideri ja lisää jäät boolimaljaan juuri ennen tarjoamista.