Tropiikin kerroskiisseli
Tykkäämiset
0 0
Osuvuus
50%


Muut luokittelutiedot

kasvisruoka, jälkiruoka, munaton, gluteeniton

Tropiikin kerroskiisseli

4 annosta

 

Perinteinen vaniljakiisseli saa uuden, raikkaan parin eksoottisista hedelmistä.

Lisää

Ainesosat

  • 4 dl
    maito
  • 2 dl
    kuohukerma
  • 4 rkl
    maissitärkkelys
  • 3.5 rkl
    sokeri
  • 2 tl
    vaniljasokeri
  • Kastike
  • 100 g
    ananaskirsikka
  • 4 kpl
    passionhedelmä
  • 1 rkl
    sokeri
 

Ohjeet

1. Mittaa maito, kerma, maissitärkkelys ja sokeri pinnoitettuun kattilaan. Vatkaa sekaisin ja keitä koko ajan sekoittaen 5 minuuttia. Mausta vaniljasokerilla. Anna jäähtyä välillä sekoittaen. Jaa kiisseli annoskulhoihin.

2. Poista ananaskirsikoista lehdet ja kannat, huuhdo marjat. Soseuta ⅔ marjoista sokerin kanssa sauvasekoittimella. Halkaise passionhedelmät ja lusikoi hedelmäliha ananaskirsikkasoseeseen. Lisää kastike kiisseleiden päälle. Paloittele loput ananaskirsikat pinnalle.