Tulinen jauhelihakastike
Tykkäämiset
174 40
Osuvuus
99%


Muut luokittelutiedot

pääruoka, pannulla, tulinen, jauheliha, liha, kastikkeet, helppo, laktoositon, maidoton, munaton, sisältää viljaa, sisältää gluteenia, sisältää nautaa, sisältää lihaa, sisältää soijaa

Tulinen jauhelihakastike

4:lle hengelle
Helppo

Lisää

Ainesosat

  • 0
    purjon vihreää osaa
  • 400 g
    naudan paistijauhelihaa
  • 1 rkl
    raastettua tuoretta inkivääriä
  • 1 prk
    tomaattimurskaa (400 g)
  • 1 dl
    vettä
  • 1
    valkosipulinkynsi
  • 1 rkl
    oliiviöljyä
  • 4 rkl
    makeaa chilikastiketta
  • 1 tl
    suolaa
  • Tarjoiluun
  • 0
    keitettyjä nuudeleita
 

Ohjeet

Paahda jauheliha pannulla. Mausta suolalla ja raastetulla inkiväärillä. Siirrä jauheliha kattilaan tomaattimurskan ja makean chilikastikkeen kanssa. Huuhtele pannu desilitralla vettä ja kaada neste joukkoon. Anna kiehua miedolla lämmöllä 5?10 minuuttia. Halkaise ja huuhtele purjo. Viipaloi purjo ja hienonna valkosipulinkynsi. Kuullota sipuleita puhtaalla pannulla öljyssä, kunnes ne muuttuvat läpikuultaviksi. Keitä nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan. Tarjoile jauhelihakastiketta nuudelien ja paistetun sipuliseoksen kanssa.

Vastaavia reseptejä

KÄYTTÄJIEN ARVOSTELUJA