Tulinen kana-vihanneskeitto
Tykkäämiset
15 10
Osuvuus
86%


Muut luokittelutiedot

pääruoka, keskitaso, keittämällä, keitto, kana, sisältää viljaa, sisältää gluteenia, sisältää kanaa, sisältää lihaa, sisältää soijaa

Tulinen kana-vihanneskeitto

4:lle hengelle
Keskitaso

Lisää

Ainesosat

  • 0
    tuoretta hienonnettua chiliä maun mukaan
  • 0
    puolikas purjo
  • 1 rkl
    tuoretta inkivääriä raastettuna
  • 1
    valkosipulinkynsi
  • 1
    pieni punasipuli
  • 1
    sellerinvarsi
  • 1.2 l
    vettä
  • 2 rkl
    öljyä
  • 2.5
    kanaliemikuutiota
  • 0.8 rkl
    soijakastiketta
  • 275 g
    broilerin- tai kalkkunanfileetä
  • 1
    keskikokoinen porkkana
  • 1 dl
    pakasteherneitä
  • 0
    (suolaa ja rouhittua mustapippuria)
 

Ohjeet

Paloittele liha sopiviksi annospaloiksi. Kuori ja paloittele kasvikset pieniksi paloiksi. Kuumenna vokkipannu ja lisää pohjalle öljy. Kun öljy on kuumaa lisää inkivääri, murskattu valkosipuli ja chili. Kuumenna mausteita hetken ajan koko ajan sekoittaen ja lisää lihapalat. Paista lihaa kunnes se on melkein kypsää ja kaada sekaan porkkanapalat. Paista edelleen pari minuuttia ja lisää loput kasvispalat. Paista vielä minuutin ajan koko ajan sekoittaen. Lisää sitten vesi, kanaliemikuutiot, soijakastikesekäherneet ja anna keiton kiehahtaa. Mausta tarvittaessa suolalla ja pippurilla.