Tulinen lohi-papukeitto
Tykkäämiset
4 0
Osuvuus
83%


Muut luokittelutiedot

pääruoka, keskitaso, keittämällä, keitto, gluteeniton, laktoositon, maidoton, munaton, vähälaktoosinen, kalaa, sisältää kalaa, sisältää gluteenia

Tulinen lohi-papukeitto

6:lle hengelle
Keskitaso

Lisää

Ainesosat

  • 6
    perunaa
  • 1.2 l
    vettä
  • 1
    punasipuli
  • 1
    punainen chilipalko
  • 1
    kalaliemikuutio
  • 2
    kasvisliemikuutiota
  • 2 prk
    (à 400/255 g) kidneypapuja
  • 3 rkl
    öljyä
  • 1.5 tl
    kuivattua korianteria
  • 250 g
    lämminsavulohta
  • 1 prk
    (370 g) chilillä maustettua tomaattimurskaa
 

Ohjeet

Kuori ja hienonna punasipuli. Poista chilistä siemenet ja hienonna palko. Kuori ja kuutioi perunat. Kuumenna öljy kattilassa ja paista punasipulia, chiliä ja korianteria hetki öljyssä. Lisää perunakuutiot ja jatka muutama minuutti. Lisää vesi, liemikuutiot ja tomaattimurska ja keitä noin 15 minuuttia, kunnes perunat ovat kypsiä. Valuta kidneypavut liemestään. Lisää ne ja lohikuutiot keittoon, keitä vielä muutama minuutti. Joissain liemikuutioissa on viljaa. Varmista tarvittaessa gluteiinittomuus pakkauksesta.

Vastaavia reseptejä

KÄYTTÄJIEN ARVOSTELUJA