Tuliset kanansiivet
Tykkäämiset
8 4
Osuvuus
83%


Muut luokittelutiedot

tulinen, sisältää kanaa, sisältää lihaa, amerikkalainen, sisältää laktoosia, sisältää maitoa, marinadit ja mausteet, helppo, suklaaton, laktoositon, pääruoka, nopea, uuniruoka, kastikkeet

Tuliset kanansiivet

4:lle hengelle
Nopea
Helppo

 

Tulista, maukasta, erittäin koukuttavaa

Lisää

Ainesosat

  • 1 pkt
    Jyväbroilerin kypsät siivet n. 15-30 g pakaste 4,5 kg
  • 1 kpl
    Texas Pete tulinen siipikastike TONKKA 3,78l
  • 1 pss
    Varsiselleriä
  • 1 prk
    Väkiviinaetikkaa
  • 1 pss
    Porkkanoita
  • 4 prk
    Kermaviiliä
  • 1 pss
    Auramurua
  • 1 g
    Voita
 

Ohjeet

Mitä nämä ovat

Moni on varmasti maistanut kaupasta saatavia "Hornet"-siipiä. No todettakoon että edellämainituista ja näistä reseptin tuotoksista ei voi puhua samana päivänäkään. Reseptin siivet ovat kooltaan pienempiä 15-30g per kappale ja itse valmistettu kastike on aivan toiselta planeetalta.

Siipien valmistus

Laita kanansiivet suoraan pakastimesta uuniin noin 30 minuuttia 200 asteessa (180 astetta kiertoilmauunissa). Pellillinen siipiä riittää neljälle hengelle. Laatikollisesta (4,5kg) riittää arviolta neljään ateriakertaan. Laatikoita on välillä varsin vaikea löytää, mutta useimmat isommat kaupat myyvät.

Dippikastikkeen valmistus

Laita kermaviiliin noin 2-4 ruokalusikallista aurajuustomurua ja sekoita hyvin. Mielellään kannattaa tämä tehdä jo hyvissä ajoin noin pari tuntia ennen nauttimista jotta ehtii vetäytyä.

Siipikastikkeen valmistus

Kaada Texas Pete kastiketta paistinpannulle ja lisää mukaan 1/4 paketillista voita. Voit säätää kastikkeen tulisuutta voita lisäämällä. Lisää etikkaa ja maista. Etikkaa voi laittaa melko runsaasti.

Mitä muuta?

Olut kuuluu olennaisena osana tähän amerikkalaiseen herkkuun. Suosittelen Corona Extraa. Siipien kanssa tarjotaan usein myös ranskalaisia tai ristikkoperunoita.

Vastaavia reseptejä

KÄYTTÄJIEN ARVOSTELUJA