Tuliset liha-paprikavartaat
Tykkäämiset
66 39
Osuvuus
98%


Muut luokittelutiedot

pääruoka, keskitaso, uunissa, gluteeniton, laktoositon, maidoton, munaton, vähälaktoosinen, liha, kevyt, sisältää viljaa, sisältää gluteenia, sisältää maitoa, sisältää nautaa, sisältää lihaa, sisältää soijaa

Tuliset liha-paprikavartaat

6:lle hengelle
Keskitaso

Lisää

Ainesosat

  • 2
    paprikaa
  • 2
    punasipulia
  • 900 g
    naudan paistia tai ulkofileetä
  • Marinadi:
  • 0
    pala (10 cm) purjoa
  • 2 dl
    kookoskermaa
  • 2 rkl
    soijakastiketta
  • 3
    punaista chiliä
  • Lisäksi:
  • 12
    punaista varrastikkua
 

Ohjeet

Pyyhi lihan pinta, poista näkyvät kalvot. Leikkaa liha 2 cm:n paloiksi. Pese ja paloittele paprika. Kuori ja paloittele punasipuli. Valmista marinadi. Poista chileistä siemenet, hienonna palot tehosekoittimessa purjon kanssa. Lisää kookoskerma ja soijakastike koneen käydessä. Anna käydä tasaiseksi. Pane liha, kasvikset ja marinadi kulhoon. Marinoi jääkaapissa noin tunti. Kuumenna uuni 200 asteeseen. Kypsennä uunin keskitasolla noin 25 minuuttia. Tarjoa riisin, salaatin ja sitruunaviipaleiden kanssa.