Tumma Spagetti bolognese
Tykkäämiset
20 12
Osuvuus
93%


Muut luokittelutiedot

pääruoka, keskitaso, pannulla, laktoositon, maidoton, vähälaktoosinen, liha, sisältää viljaa, sisältää gluteenia, sisältää nautaa, sisältää lihaa

Tumma Spagetti bolognese

4:lle hengelle
Keskitaso

Lisää

Ainesosat

  • 0
    pala juuriselleriä
  • 400 g
    tomaattimurskaa
  • 300 g
    naudan jauhelihaa
  • 300 g
    tummaa spagettia
  • 1
    sipuli
  • 1 rkl
    fariinisokeria
  • 2 rkl
    tomaattipyreetä
  • 0.5 tl
    rouhittua mustapippuria
  • 1
    valkosipulin kynsi
  • 1
    porkkana
  • 1 rkl
    vehnäjauhoja
  • 1 rkl
    oreganoa
  • 1 tl
    suolaa
 

Ohjeet

Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynsi. Ruskista jauheliha omassa rasvassaan pannulla. Lisää hienonnetut sipulit ja kääntele hetken aikaa, kunnes sipuli on pehmennyt. Pese ja kuori juuriselleri ja porkkana. Raasta karkeaksi raasteeksi. Lisää raasteet pannulle ja anna seoksen kiehahtaa. Tyhjennä pannu kattilaan ja lisää tomaattimurska, johon on sekoitettu jauhot sekä tomaattipyree ja mausteet. Anna kastikkeen hautua miedolla lämmöllä kannen alla 30- 40 minuuttia. Tarkista maku. Koristele halutessasi basilikanlehdillä. Tarjoa kastike keitetyn spagetin kanssa.