Tuorepastasalaatti
Tykkäämiset
2 2
Osuvuus
80%


Muut luokittelutiedot

pääruoka, keittämällä, kasvisruoka, pasta, keskitaso, sisältää viljaa, sisältää munaa, sisältää gluteenia, sisältää maitoa, sisältää pähkinöitä

Tuorepastasalaatti

4:lle hengelle
Keskitaso

Lisää

Ainesosat

  • 1 paketti
    (250 g) tuorepastaa juustotäytteellä
  • 1
    (300 g) parsakaali
  • 1 rasia
    (250 g) kirsikkatomaatteja
  • 1 pussi
    (80 g) pinjansiemeniä
  • 2.5 rkl
    pestokastiketta
  • 0.5
    ruukkua tuoretta basilikaa
 

Ohjeet

Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta keitinvesi pois ja huuhtele pastat kylmällä vedellä. Pilko parsakaali pieniksi kukinnoiksi ja kuori ja kuutioi varsi. Keitä parsakaalia muutama minuutti. Valuta keitinvesi ja sekoita lämpimät parsakaalit sekä pestokastike pastan joukkoon. Puolita tomaatit ja hienonna basilika. Sekoita kaikki ainekset kulhossa. Paahda pinjansiemenet kuivalla kuumalla pannulla ja lisää salaatin joukkoon.