Tallennettavan ostoslistan nimi:
Haluatko varmasti tyhjentää koko ostoslistan?

Huom! Etelä-Suomen alueella voi tilauksissa ilmetä myöhästymisiä johtuen sääolosuhteista.

Muut luokittelutiedot
Ainesosat
-
1 dlvihreitä paprikatäytteisiä oliiveja
-
120 gCrème Bonjour Salade&apéritif Paprika&Kreikkalaise
-
150 gFlora leivontamargariinia
-
0.5 dlpinjansiemeniä
-
8 kpltomaattia
-
1 tloreganoa
-
3 dlvehnäjauhoja
-
3 kplvalkosipulinkynttä
-
0.5 dlExtra Vergine oliiviöljyä
-
0.5 kpltuoretta basilikaa ruukussa
-
1 tlsuolaa
Ohjeet
Viipaloi tomaatit ja laita kulhoon. Sekoita oliiviöljy, hienonnetut valkosipulinkynnet, suola ja oregano keskenään ja valuta tomaattien päälle. Anna tomaattien maustua noin tunti ja valmista sillä välin piirakkapohja. Sekoita margariini ja vehnäjauho kulhossa ja lisää joukkoon hienonnetut oliivit. Painele taikina piirakkavuokaan. Nostele maustuneet tomaattiviipaleet piirakkapohjalle. Säästä kulhon pohjalle jäänyt mausteöljyseos. Paista piirakkaa 200 °C lämpötilassa noin 25 minuuttia. Paahda tällä välin pinjansiemenet kuivalla pinnoitetulla paistinpannulla. Ota piirakka pois ja ja pirskota mausteöljyä tarvittaessa tomaattien päälle. Ripottele piirakan päälle paahdetut pinjansiemenet ja tuorejuustokuutiot. Kypsennä vielä 5 minuuttia. Anna piirakan jäähtyä hetki ja levitä piirakalle riivityt basilikanlehdet juuri ennen tarjoilua.
© Unilever 2010